Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

slide photo

" /> " title="source: imgur.com" />"); }" /> " /> " /> " /> " /> " /> " />

εσπα-rsl

ετικετες 2


Βίκυ Ορφανίδου
καθηγήτρια πιάνου & ανώτερων θεωρητικών 



Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι Διπλωματούχος  Πιάνου και Σύνθεσης. Επίσης κατέχει τα Πτυχία Ωδικής, Ενοργάνωσης. Έχει παρακολουθήσει  σεμινάρια μουσικού και παιδαγωγικού χαρακτήρα. Από την ηλικία των 19 ετών ασχολείται με τη διδασκαλία μουσικής σε δημόσια σχολεία  πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε σχολεία ειδικής αγωγής και στο ¨Κλασικό Ωδείο Ορφανίδου¨ το οποίο ίδρυσε με την Λίζα Ορφανίδου το 2003.
Έχει οδηγήσει πολλούς μαθητές της στην απόκτηση πτυχίων και στη διαμόρφωση καλλιτεχνικής πορείας.
 Έχει λάβει μέρος σε συναυλίες με κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο. Υπήρξε μέλος σχημάτων με εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της πόλης μας και έχει συμμετάσχει  σε ηχογραφήσεις δισκογραφικών παραγωγών.



Λίνα Τόνια
καθηγήτρια ανώτερων θεωρητικών & σύνθεσης

Η Λίνα Τόνια είναι συνθέτρια, με έντονη δραστηριότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς για περισσότερα από 28 έργα της στη Μόσχα, στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι, στη Βιέννη, στο Λονδίνο, στο Εδιμβούργο, στη Βαιμάρη, στο Ζάγκρεμπ, στη Σόφια, στη Φιλλιπούπολη, στα Τίρανα, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα την έχει βραβεύσει ο Πρόεδρος Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Μάνθος, η Ένωση Κριτικών Μουσικής και Θεάτρου και η Γερμανική εκδοτική εταιρία Baerenreiter.
Τον Ιανουάριο του 2008 αποφοίτησε από την κατεύθυνση Σύνθεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με καθηγητή τον Χρήστο Σαμαρά και συνέχισε διδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου με επιβλέποντες καθηγητές τους Nigel Osborne και Michael Edwards απ’ όπου αποφοίτησε τον Νοέμβριο του 2012 με διάκριση καλύτερης επίδοσης ως υπότροφος της ΑΕΠΙ και του ΙΚΥ. Την επόμενη χρονιά συνέχισε σε πρόσθετες μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης με καθηγητή τον Michael Jarrell ενώ στη συνέχεια τον Σεπτέμβριο του 2013 επιλέχθηκε ως υπότροφος της Αριστείας της Επιτροπής Ερευνών του Α.Π.Θ. για να διατελέσει μεταδιδακτορική έρευνα στο αντικείμενο της Φούγκας την οποία ολοκλήρωσε το 2014.
Συμμετείχε σε εργαστήρια σύνθεσης στο Εδιμβούργο, τη Βοστόνη, το Λονδίνο και το Σοντερχάουζεν, σεμινάρια και συνέδρια στο Λονδίνο, τη Φιλαδέλφεια και τη Βαϊμάρη. Συμμετείχε στην ομάδα συνθετών για την παραγωγή της έκδοσης σύγχρονων νέων έργων με εκπαιδευτικό χαρακτήρα «Music Without Borders» σε συνεργασία με τον ιταλικό εκδοτικό οίκο Sconfinarte Editions που εδρεύει στο Μιλάνο.
Τον Ιούνιο του 2012 παίχτηκε η όπερα δωματίου «Ο ΔΙΩΓΜΕΝΟΣ» από την Εθνική Λυρική Σκηνή στο θέατρο Ολύμπια της Αθήνας.
Τον Απρίλιο του 2015 παρουσιάστηκε η όπερα της Fear (&)s the Love στην Μουσική Μπιενάλε του Ζάγκρεμπ όπου και απέσπασε το 3ο βραβείο.
Τον Νοέμβριο του 2015 παρουσιάστηκε το έργο της ΕΝΝΕΑ για κουαρτέτο εγχόρδων στο φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής WIENMODERN στη Βιέννη από τους Arditti Quartet.
Τον Φεβρουάριο του 2016 φιλοξενήθηκε ως guest composer στον 15ο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου Piano Campus στην πόλη CergyPontoise της Γαλλίας όπου της έγινε παραγγελία κοντέρτου για πιάνο και ορχήστρα πάνω στο οποίο διαγωνίσθηκαν οι φιναλίστ του διαγωνισμού κατά την τελική φάση του διαγωνισμού.
Τον Ιούνιο του 2017 το πιο πρόσφατο ορχηστρικό της έργο “Butterfly Effect” ηχογραφήθηκε από την Ορχήστρα της Γαλλικής Ραδιοφωνίας στο Παρίσι.
Τον Σεπτέμβριο του 2018 φιλοξενήθηκε ως guest composer στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Takefu International Festival στην Ιαπωνία όπου παρουσίασε διάλεξη γύρω από τον τρόπο σύνθεσης της μουσικής της καθώς επίσης και τα δύο νέα της έργα "Mare Imbrum" και "Etude for solo trumpet".
Τον Απρίλιο του 2019 φιλοξενήθηκε στο Appleton (Wisconsin) στον εορτασμό των 40 ετών από την ίδρυση της χορωδίας Appleton Boychoir όπου παρουσιάστηκε ύστερα από παραγγελία το έργο της "The Morning Sea" βασισμένο στο ομώνυμο ποίημα του Κ. Καβάφη "Η θάλασσα του πρωιού".
Έχει συνεργαστεί με τις παρακάτω ορχήστρες: Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, Δημοτική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Ορχήστρα των Χρωμάτων, Εθνική Λυρική Σκηνή, Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, Radio France Philharmonic Orchestra, Jalas Chamber Orchestra, London Contemporary Sinfonietta, Baskent Chamber Orchestra, Cergy Pontoise Sypmhony Orchestra, Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων και με τα μουσικά σχήματα: Arditti Quartet, Idee Fix Ensemble, Dissonart Ensemble, Edinburgh Quartet, Ensemble Marges, Duo 9, Alea III.
Είναι μέλος της Διεθνής Ένωσης Γυναικών Συνθετών (IAWM) και της Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών ENKOR. Διδάσκει Σύνθεση ως ΠΔ/407 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης.
Έργα της εκδίδονται από την εταιρία Donemus Publishing House που εδρεύει στη Χάγη και τη Sempre Piu που εδρεύει στο Παρίσι.


Αντώνης Κεραμιδάς
καθηγητής μουσικής τεχνολογίας / υπεύθυνος του  X Classic Studio
 
Είναι πτυχιούχος αριστούχος Αρμονίας, Ενοργάνωσης, Αντίστιξης, Φυγής και εκτελεστής των μουσικών οργάνων: πιάνο, πλήκτρα (synthesizer, αρμόνιο, ηλεκτρικό πιάνο), κιθάρα, drums, μπάσσο. Κατέχει τον χειρισμό και προγραμματισμό σύγχρονων ηλ. οργάνων.
Sound designer
με βαθειά γνώση στο midi και τη μουσική τεχνολογία με εξειδίκευση στα μουσικά προγράμματα CUBASE, WAVELAB κ.α.
Από το 1990 έως σήμερα ασχολείται ως καλλιτεχνικός διευθυντής, συνθέτης, ενορχηστρωτής, μουσικός και ηχολήπτης σε πολλές δισκογραφικές δουλειές, μουσικές σκηνές και στο θέατρο. Είναι συνθέτης διαφημιστικών
spot, μουσικής ντοκυμαντέρ κ.α.
Για 14 έτη ήταν υπεύθυνος του
X-Music Studio και X-Music Productions. Από το 2017 συνεχίζει την δραστηριότητά του στο X Classic Studio.
Επίσης είναι διπλωματούχος Τοπογράφος Μηχανικός Πολυτεχνικής σχολής Α.Π.Θ.
Έχει συνεργαστεί με:

Κρατικό Θέατρο, Θέατρο Αντιγονιδών 13, Θέατρο Φλέμιγκ, Λαογραφικό Μουσείο
, Ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί: ET3, TV Μακεδονία, TV Θεσσαλονίκη, Fm 100, Star fm, Fm 9.54 Metropolis, Panorama fm κ.α.
Δήμοι: Δήμος Θεσσαλονίκης, Δήμος Καλαμαριάς, Δήμος Νεάπολης, Δήμος Μουδανιών.

Μουσικές σκηνές – Κέντρα: Μύλος, Βίλκα,
Sante, Chorus, Avantage, Taboo, Μυστικό, Παρασκήνιο.
Εμπορικές επιχειρήσεις:
Public, Virgin Megastores, Metropolis.
 
    Γιάννης Δεμιρτζόγλου
    καθηγητής κιθάρας


    Ο  Γιάννης Δεμιρτζόγλου σπούδασε κλασική κιθάρα με καθηγητές τους Π. Γαϊτανίδη, Ν. Μαυρουδή, Κ. Κοτσιώλη και Κ. Κάστωρη. Είναι αριστούχος πτυχιούχος και έχει ενεργό συμμετοχή σε σεμινάρια με καθηγητες τους Hubert Kappel, David Russel, Frank Bungarden. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας με τους Κ. Μαγγίνα και Μ. Στεφανίδη. Συμμετείχε σε σεμινάρια αυτοσχεδιασμού με τον καθηγητή Scott Henderson.
     Τα τελευταία 11 χρόνια παίζει "rock and roll" ως μέλος του συγκροτήματος  " Βreathless ", κυκλοφορώντας 2cd και έχοντας στο ενεργητικό του πολλα live σε ολη την Ελλαδα και την Βουλγαρία. Επίσης ασχολείται με gypsy jazz και παίζει μαντολίνο.
    Εργάστηκε για πολλά έτη στο ωδείο Β.Ελλάδος, στο δημοτικό ωδείο Αμπελοκήπων, στο ωδείο Σταυρούπολης, στη σχολή Ντεπώ και στο Κλασικό Ωδείο Ορφανίδου.

     
     
    Γιώργος Τσέλιος
    καθηγητής κλασικής - ακουστικής - ηλεκτρικής κιθάρας & μπάσου

    Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1987.Ξεκίνησε μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας σε ηλικία 13 ετών στην ιδιωτική σχολή μουσικής του Δημήτρη Γιαννόπουλου.Στην πορεία έκανε ιδιαίτερα μαθήματα με διάφορους δασκάλους και καταξιωμένους ‘’παίχτες’’ όπως :Μάκης Στεφανίδης(ΤΖΑΖ),Θωμάς Νάτσης(FLAMENCO),Φώτης Καραπέτσας(Σύγχρονη Αρμονία) .Το 2008 ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης με καθηγητή τον Θεόδωρο Τσέλιγκα  ,πήρε το πτυχίο του το 2014 με Αριστα.  Τον Οκτώμβρη του 2009 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο τμήμα Βαλκανικών Σπουδών και το ίδιο έτος πήρε το πτυχίο  Ανωτέρων θεωρητικών με Άριστα στο μαθημα Ειδικό Αρμονίας με καθηγήτρια τη Μαρία Καραγιάννη.Τον  Ιανουάριο του 2016 πήρε το δίπλωμα  κλασικής κιθάρας και προσφάτως τον Ιούνιο απέκτησε certificate με θέμα το songwriting από το Berklee College of Music. έχει  πραγματοποιήσει  ρεσιτάλ στη θεσσαλονικη αλλά και σε άλλες επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας  .Από το 2010 και αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία κατοικεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη όπου έχει παίξει σε τοπικές μπάντες σε ROCK και  FUNK ήχους.Εχει  σχηματίσει  τη δική του μπάντα σε ύφος JAZZ-ROCK στην οποία παίζει κιθάρα και τραγουδάει πραγματοποιώντας συναυλίες σε γνωστούς χώρους της Θεσσαλονίκης και σε άλλες πόλεις παίζοντας διασκευές αλλά και δικά του κομμάτια.Τα τελευταία  χρόνια εργάζεται ως δάσκαλος κιθάρας στο Κλασικό Ωδείο Ορφανίδου και στο Μουσικό Εργαστήρι Γιαννιτσών.  


     Όλγα Κοντέλη
    καθηγήτρια κλασικής κιθάρας


    Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1987. Σε ηλικία 6 ετών ξεκίνησε η μουσικής της παιδεία. Τελείωσε το μουσικό σχολείο της πόλης της και έπειτα σπούδασε στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ., απ'όπου πήρε το Δίπλωμα και αστερ το 2013 με ειδίκευση στη Μουσικολογία/Μουσικοπαιδαγωγική και με διπλωματική εργασία πάνω στην Ιστορική/Συστηματική Μουσικολογία. Παράλληλα σπούδασε κλασική κιθάρα στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, στην τάξη του Φώτη Κουτσοθόδωρου, απ'όπου πήρε το πτυχίο. Η καλλιτεχνική της δραστηριότητα όλα αυτά τα χρόνια περιλαμβάνει συναυλίες και διαδασκαλία σε ωδεία της Θεσσαλονίκης








    Γρηγόρης Λαγκουβάρδος
    καθηγητής βιολιού

    Ο Γρηγόρης Λαγκουβάρδος σπούδασε βιολί και ανώτερα θεωρητικά στο Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε (δίπλωμα) με «Άριστα παμψηφεί» από την τάξη βιολιού του Γιώργου Πετρόπουλου. Παρακολούθησε σεμινάρια βιολιού ως ενεργό μέλος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με τους Κοσμά Γαλιλαία, Γιώργο Δεμερτζή, Λεωνίδα Καβάκο, Nana Jaschwili, Eugen Sarbu, Χρήστο Πολυζωΐδη, Στέλιο  Καφαντάρη, R. Vamos, Isabel Villa, Ara Malikian κ.α. Έχει δώσει ατομικά ρεσιτάλ στη Θεσσαλονίκη (Κέντρο Μουσικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, Μύλος, Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο κ.α.) και σε άλλες πόλεις (Σέρρες, Δράμα και Λάρισα). Από το 2011 είναι μέλος των μουσικών συνόλων «Μελωδιστές» και «Trio Chord». Είναι επίσης απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. και από το 2003 εργάζεται ως μόνιμος εκπαιδευτικός Μουσικής στη δημόσια Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Από το 2013 εργάζεται ως καθηγητής βιολιού στο Κλασικό Ωδείο Ορφανίδου.


    Σοφία Μάιου
    καθηγήτρια βιολιού

    Η Σοφία Μαιου γεννήθηκε στη Νάουσα το 1983 και ξεκίνησε μαθήματα βιολιού σε ηλικία 6 ετών στην Εστία Μουσών Νάουσας.
    Το 1997 συμμετείχε στο μουσικό διαγωνισμό Βορείου ελλάδος που διοργανώνει ο Σύλλογος Αποφείτων Ωδείων όπου απέσπασε το δεύτερο βραβείο στο βιολί (πρώτο βραβείο δε δόθηκε).
    Το 2009 απόκτησε πτυχίο βιολιού με άριστα 10 παμψηφεί και στη συνέχεια φοιτώντας με υποτροφία, το 2012, δίπλωμα βιολιού με άριστα από την Εστία Μουσών Νάουσας, με καθηγητή τον Νικολάε Βανάουτσεκ.

    Συμμετείχε στην Ορχήστρα Νέων Νάουσας και στην Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας, ως μέλος και ως σολίστ από το 1996 έως το 2016. Έχει δώσει συναυλίες και ρεσιτάλ με έργα για σόλο βιολί καθώς και μουσικής δωματίου στην Νάουσα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη.
    Το 2010 συμμετείχε ενεργά στην πρώτη Θερινή Ακαδημία Κλασικής Μουσικής στα σεμινάρια βιολιού με τον καθηγητή Ulf Hoelscher και τον Γιάννη Κορμπέτη στην Ασπροβάλτα.
    Από το 2013 είναι μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Ιωαννίνων και διδάσκει βιολί στο Ωδείο Μητρόπολης Βέροιας & Νάουσας. Από το 2015 διδάσκει στο Κλασικό Ωδείο Ορφανίδου. Επίσης είναι μέλος της Ορχήστρας ProMusica.
    Παράλληλα σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (τμήμα Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας) και σήμερα εργάζεται στο μικροβιολογικό εργαστήριο της Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης.



    Βασιλική Κατσουπάκη
    καθηγήτρια μονωδίας και φωνητικής


    Το 2000 πήρε Δίπλωμα μονωδίας από το Δ.Ω.Θ. και καθηγητή τον κ. Αχιλλέα Τσάνταλο με βαθμό Άριστα παμψηφεί και ειδικό βραβείο ερμηνείας.
    Έχει εισαχθεί και παρακολουθήσει μαθήματα στο Conservatorio Statale G.Rossini, στην
    νεοσύστατη Ακαδημία μελοδράματος του Κ.Ω.Θ., στη Junge Oper της κρατικός όπερας της Στουτγάρδης και στην ομάδα υψηλής εξειδίκευσης στην Όπερα ‘’Roma 2011’’.
    Συμμετείχε σε όλες τις παραγωγές της Όπερας Θεσσαλονίκης του Κ.Θ.Β.Ε.
    Ως Μονωδός (σολίστ), συνεργάζεται με την Εθνική Λυρική σκηνή, από το 2009, σε παραστάσεις, εξωτερικές δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα’ και με τους
    καλλιτεχνικούς οργανισμούς Operama και As.Li.Co.
    Έχει συμπράξει με την Εναλλακτική σκηνή της Ε.Λ.Σ. στην πρώτη παγκόσμια παρουσίαση της ατονάλ Όπερας ‘Ζ’ του Μηνά Μπορμπουδάκη, ως ‘Μάνα Νικήτα’ σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου και στην πρώτη Πανελλήνια παρουσίαση του ‘’Greek Passion” του Bohuslav Martinou, ως Magdalenia’(Οπερα Θεσ/νίκης orch. Opera Timisoara’ σκην. Pamela Howard ).
    Έχει ηχογραφήσει έργα του Ιωσήφ Μπενάκη με την συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ.
    Έχει 20 ετή προϋπηρεσία ως καθηγήτρια μονωδίας και τραγουδιού.




    Σοφία Βουλγαρίδου

    καθηγήτρια ακορντεόν
    Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σε ηλικία 10 ετών ξεκίνησε τις μουσικές σπουδες παρακολουθώντας μαθήματα αρμονίου, πιάνου και ακορντεόν. Παράλληλα ασχολήθηκε με τα ανώτερα θεωρητικά. Είναι κάτοχος των πτυχίων Ωδικής και Αρμονίας.
    Είναι απόφοιτος του τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής μουσικής του Τ.Ε.Ι Ηπείρου με καθηγητή στο ακορντεόν τον Δημήτρη Τσιολχά.
    Συνεχίζει την εκπαίδευση της μέχρι σημερα με καθηγητή τον ακορντεονιστα Θάνο Σταυρίδη.
    Εργάζεται σε μουσικά σχολεία και συνεργάζεται με ωδεία της πόλης. Παράλληλα είναι μέλος του σχήματος "ΜέθΩδος των τριων" όπου εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές και θέατρα της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων.


    Γιάννης Κλέοντας
    καθηγητής μπουζουκιού

    Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρός ασχολήθηκε με τη Λαϊκή – Παραδοσιακή Μουσική.
    Κατέχει Πτυχίο αρμονίας καθώς και Πτυχίο μπουζουκιού του Λαϊκού – Παραδοσιακού Τμήματος.
    Έχει διακριθεί στον πανελλήνιο διαγωνισμό μουσικών της πολεμικής αεροπορίας με τρίχορδο μπουζούκι, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.
    Έχει πολλές αξιόλογες συμμετοχές σε συναυλίες και αφιερώματα δίπλα σε σπουδαία ονόματα όπως τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τον Στέλλιο Καζαντζίδη.
    Ακόμα έχει συμμετάσχει ως πρώτο μπουζούκι σε συναυλίες και αφιερώματα με τους συνθέτες: Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανό, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Γιώργο Ζαμπέτα με επικεφαλή τον Βαγγέλη Λιόλιο.
    Στην πληθώρα συνεργασιών που έχει στο ιστορικό του ανάμεσα στους προαναφερθέντες είναι και οι: Πέτρος Γαϊτάνος, Μαριάνθη Κεφάλα, Έλενα Γιαννακάκη, Αννέτα Μαρμαρινού, Κώστας Καραγέλης, Σωκράτης Παπαϊωάννου, Βασίλης & Ανδρέας Καρακότας. Επίσης έχει συνεργαστεί με την ορχήστρα του Μητρέντζη.
    Παρακολούθησε σεμινάριο με τους Νίκο Τατασόπουλο και Μανώλη Καραντίνη και έχει προσκληθεί ως ειδήμων σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές του Ράδιο Θεσσαλονίκη.
    Έχει ασχοληθεί ως καθηγητής στα τμήματα Λαϊκής - Παραδοσιακής μουσικής σε πολλά ωδεία από το 2009 και είναι υπεύθυνος του ίδιου τμήματος στη Μουσική Ακαδημία ¨ Musique de la Renaissance ¨.





    Κατερίνα Μακρή

    καθηγήτρια μουσικής προπαιδείας


    Είναι αριστούχος διπλωματούχος Μονωδίας, Μελοδραματικής και αριστούχος πτυχιούχος Αρμονίας, Αντίστιξης και Φούγκας. Έχει ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών του Μουσικοπαιδαγωγικού προγράμματος, καθώς και αντίστοιχα σεμινάρια. Έχει πραγματοποιήσει εξαετείς σπουδές στην Ορθοσωμική για μουσικούς.
    Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες συναυλίες ως σολίστ και σε παραγωγές όπερας. Αποτέλεσε μέλος του Opera Studio της Skull of Yorick Productions.
    Εργάζεται ως καθηγήτρια μουσικής και διευθύντρια χορωδίας.
    Παράλληλα είναι πτυχιούχος Κλασικής Φιλολογίας και κάτοχος πτυχίων της αγγλικής, γαλλικής και ιταλικής γλώσσας.